Maximaal scoren met uw EMVI-plan

Schrijft u in op een aanbesteding waarbij de inschrijvende partij wint die met de beste oplossing komt voor de vraag, het meeste meerwaarde biedt en de scherpste prijs-kwaliteitverhouding heeft? Hoe overtuigt u de klant dat u de beste oplossing heeft en de beste partij bent om de opdracht uit te voeren? Bent u, of is uw organisatie hier mee aan het worstelen? Meld u dan aan voor de nieuwe cursus “Hoe schrijf ik een goed EMVI-plan?” 

UV03156-1600X900

Tenders vragen steeds vaker om een integrale benadering, waarbij kwaliteit, duurzaamheid en innovatie een belangrijke sleutel vormen tot succes. De techniekwereld heeft veel kennis in huis als het gaat om installatietechniek, innovatie en projectmanagement. Schrijven van complexe (project)plannen, blijkt vaak een andere tak van sport.

Het vraagt om een combinatie van kennis, commerciële skills, schrijfvaardigheid, ervaring, marktinzichten en specifieke branchekennis om te komen tot het beste antwoord op de vraag van de van de aanbesteder én de meest onderscheidende meerwaarde voor de opdracht.

Techniek Nederland verzorgt in samenwerking met TenderBuilders de cursus “Hoe schrijf ik een goed EMVI-plan?”. In deze cursus behandelen we onder andere:

  • Voldoen aan, omgang met en beïnvloeding van gestelde gunningscriteria;
  • Scherp krijgen van je winstrategie en onderscheidend vermogen;
  • Procesaanpak en structuur voor het schrijven van een EMVI-plan;
  • Schrijftips voor het schrijven van een EMVI-plan.

De cursus wordt gegeven door Joop Paagman van TenderBuilders. Joop heeft als Tender- en EMVI-professional ruim 12 jaar ervaring, technische expertise en marktkennis opgebouwd en is gespecialiseerd in het coördineren en schrijven van EMVI-plannen voor de bouw, infra en installatietechniek.

Update: cursussen zijn momenteel volgeboekt, maar u kunt zich nog op de reservelijst laten zetten.

Meld u aan voor de cursus op 11 september of 25 september.